Jag ångrar av hela mitt hjärta / av och med Eric Rosén.

270246
Jag ångrar av hela mitt hjärta / av och med Eric Rosén.
Jag ångrar av hela mitt hjärta / av och med Eric Rosén.
Av: Rosén, Eric 1980- (Författare/medförfattare) (Berättare)
Utgivningsår: 2020
Språk: Svenska
Medietyp: Ljudbok, CD
ISBN: 9789178530854
Anmärkning:
Ljudbok
Inläsare: Eric Rosén
Omfång: 6 CD (ca 7 tim.) 14 cm
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort är en bok om att bli vuxen i skuggan av ett brott. Det är en bok om missbruk, fängelsestraff och konsten att ta konsekvenserna av sina handlingar. Men också om den märkliga kärlek som kan finnas till en pappa som gjort något helt oförlåtligt.

Här finns titeln:

Loading...
Har efter ett boktips lyssnat på Eric Roséns självbiografi vilket är en tragisk beskrivning av en dysfunktionell uppväxt, med en missbrukande far och en deprimerad mor. Som vuxen och förälder tycker jag att det är tragiskt att barn i Sverige av såväl igår som idag får en sådan uppväxt. Eric skriver (och läser) dock på ett underhållande sätt så trots missbruk och relativ misär vill man lyssna på ljudboken och Eric och hans bror Lars verkar också ha klarat sig relativt bra i livet, trots sin uppväxt, vilket bevisar att människor är mer än resultatet av arv och miljö. Lyssna!
2021-05-02
aglo

Andra titlar av samma författare

Språk

Hur reserverar jag?

Om författaren

Loading...